Om oss

Om oss

I 2015 gikk Kent Bull inn på eiersiden i Altikran. Samarbeidet med K. Bull gjør at vi i dag kan levere en totalpakke til prosjektene med tårnkran, mobilkran, transport og betongpumping. Denne totalpakken gjør at kundene kan forholde seg til en leverandør.

Vi har hovedkontor på Kjeller og tomt i Vestby hvor vår utleiepark ligger. Altikran er en frittstående utleier og er derfor ingen konkurrent til våre kunder. K.Bull har inngått avtale om å bli hovedaksjonær i Altikran. Vi har stor tro på at dette vil styrke oss som leverandør i bygg og anleggsmarkedet da vi nå kan gi våre kunder totalløsninger på deres prosjekter.

Altikran ble etablert Oktober 2014, og har allerede fått med seg dyktige medarbeidere med 20 års erfaring innen tårnkraner. I tillegg er bedriften den eneste frittstående tårnkranaktøren i markedet som ikke er eiet av en entreprenør. Dersom du har behov for tårnkraner kan vårt kontor på Kjeller eller daglig leder Erling Tjernes kontaktes for mer info.

K.Bull AS ønsker alle nye kunder og kollegaer velkommen og vi gleder oss til et godt samarbeid i fremtiden.

Hva vi gjør?

Firmaet driver med salg og utleie av kraner og spesialiserte seg raskt på TEREX tårnkraner.
I tillegg til tårn- og selvreisende kraner leverer vi løfteutstyr og smøremidler.
I 2015 gikk Kent Bull inn på eiersiden i Altikran. Samarbeidet med K. Bull gjør at vi i dag kan levere en totalpakke til prosjektene med tårnkran, mobilkran, transport og betongpumping.
Denne totalpakken gjør at kundene kan forholde seg til en leverandør.

Etter mange år i bransjen har vi bred erfaring etter å ha vært involvert i flere små og store prosjekter.

VÅR PORTFOLIO

Våre samarbeidspartnere

Ta gjerne kontakt med oss i ALTIKRAN